Heske van Veen

Heske van Veen (1964) is gespecialiseerd in onderzoek naar de achterliggende oorzaak van problemen op school en deskundig op het gebied van (neuro)psychologisch onderzoek bij kinderen vanaf 6 jaar. Ze heeft veel ervaring met schoolgerelateerde onderzoeksvragen bij kinderen en jeugdigen.

Heske studeerde cum laude af aan de Universiteit Leiden, studierichting Klinische Neuropsychologie Kind & Jeugd. Ze is tevens Meester in de rechten (Universiteit van Amsterdam).

Heske van Veen werkte als neuropsycholoog in een aantal ziekenhuizen (Leids Universitair Medisch Centrum, Kennemer Gasthuis Haarlem, Bronovo-ziekenhuis Den Haag), in het academisch onderwijs (Universiteit Leiden) en in de eerstelijns- en tweedelijns psychologie (praktijk Vrijmoet en Maatman in Den Haag; Opvoedpoli Den Haag; Stichting De Praktijk in Alkmaar). Zij maakt nu deel uit van Praktijk Nieuwe Gracht in Haarlem en is in het bezit van het dienstmerk Psycholoog NIP. Ze is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Jeugd. Ze werkt tevens als POH-GGZ-jeugd (praktijk ondersteuner huisarts GGZ) bij Huisartsencentrum Velserbroek.

Heske van Veen is moeder van twee volwassen dochters.